huda telesna poškodba in visoka odškodnina

Huda telesna poškodba in visoka odškodnina

Kaj pomeni huda telesna poškodba ?

Pravijo, da nesreča nikoli ne počiva in da nekaterih dogodkov enostavno ne moremo preprečiti niti vplivati na njihov izid. Tukaj imamo predvsem v mislih prometne in delovne nesreče, ki lahko imajo uničujoč učinek na vaše življenje. V se vsak dan srečujemo z različnimi primeri telesnih poškodb, ki so lahke, srednje ali hude. Ne glede na stopnjo poškodbe lahko rečemo, da vse predstavljajo ovire, ki jih je treba premagati. Tega, kako vplivajo na življenje posameznika, pa vsekakor ne moremo posploševati. Nobena nesreča kot tudi nobena poškodba namreč nista popolnoma enaki. Zato v k vsakemu primeru pristopimo z veliko mero pozornosti.

Vsaka nepričakovana in resna poškodba lahko za vedno spremeni vsakdanje življenje oškodovanca. Stvari, ki jih jemljete za samoumevno, kot so pogovor, sluh, videnje ali hoja, lahko v eni sekundi izginejo po lastni ali tuji krivdi. Vsaka telesna poškodba, še posebej huda, povzroča različne težave, kot so čustvene stiske, strah, stroški zdravljenja in navsezadnje nezmožnost dela. Zato se moramo zavedati, da je denarno zadoščenje po utrpeli telesni poškodbi naša pravica, ki jo lahko dosežemo s pomočjo izkušenega pravnega zastopnika. Če želite izvedeti vse o svojih odškodninskih pravicah, se obrnite, ki vam bo pomagala do pravične odškodnine za hude telesne poškodbe v prometnih in delovnih nesrečah.

Ali ste vedeli, da vam uredimo tudi mesečne rente in ostala nadomestila v primeru hude telesne poškodbe ?

V lahko pridobite kakovostno obravnavo vašega škodnega primera, ki vključuje tudi hude telesne poškodbe v različnih nesrečah. Če poudarimo, da lahko tudi lahke telesne poškodbe vplivajo na vaše družinsko življenje, vsakodnevne aktivnosti ter delo, hude telesne poškodbe pa imajo še večji vpliv na prej našteto.

Po hudi telesni poškodbi sledijo večkratni operativni posegi, dolgotrajna rehabilitacija in ostale oblike zdravljenja, nemalokrat pa tudi delna ali popolna invalidnost. Vaše življenje se po tem korenito spremeni. Dosedanje aktivnosti postanejo neizvedljive, niste več zmožni opravljati svojega dela ter ste prisiljeni v prekvalifikacijo.

Poleg odškodnine za vaše hude telesne poškodbe vam v uredimo še nadomestilo za izpad dohodka pri plači, povračilo vseh stroškov zdravljenja kot tudi morebitno rento za izgubljene prihodke ter kapitalizirano rento v enkratnem znesku za zelo hude telesne poškodbe.

 

Related posts

Call Now ButtonPOKLIČITE